Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

Παρουσίαση του νέου βιβλίου "Επί Σκηνής Χωρίς Πρόβα"

Το νέο βιβλίο του καθηγητή Μάνατζμεντ του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Δημήτρη Μπουραντά, με τίτλο «Επί σκηνής χωρίς πρόβα», παρουσιάστηκε στο βιβλιοπωλείο IANOS. Ενα βιβλίο που βοηθάει τον αναγνώστη να αναπτύξει ένα ολοκληρωμένο σύνολο γνώσεων, υπαρξιακής, νοητικής, κοινωνικής, και πολιτικής νοημοσύνης. Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΠΑΤΑΚΗ.







2 σχόλια:

  1. Δημήτρη, σου εύχομαι καλή επιτυχία και σε αυτό το βιβλίο. Εμαθα ότι η εκδήλωση ήταν αρκετά καλή. Καλή συνέχεια!!! Αριστοτέλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Από εκείνη την ημέρα στον Ιανό, το διαβάζω και το ξαναδιαβάζω και είναι σαν να σε ακούω στις διαλέξεις του Executive Leadership που ήμουν τυχερός να τις έχω παρακολουθήσει.
    Βρίσκω τον μπούσουλά μου και βάζω σε τάξη τα ζητήματά μου σαν άτομο, σαν προσωπικότητα, σαν γονιός και σύζυγος, σαν manager και σαν πολίτης.
    Οι πολιτικές εκτιμήσεις σου και οι προτάσεις σου στο 5ο κεφάλαιο νομίζω ότι αποτελούν μια κοινή συνισταμένη των σοβαρών διαλόγων, σχολιασμών και τοποθετήσεων που ακούω γύρω μου.
    Το βιβλίο αυτό ήταν απαραίτητο και καθώς θα πάει, απ' ότι φαίνεται ήδη, σε πολλά χέρια και θα μπει σε πολλά σπίτια, θα αποτελέσει ένα από τα αναγκαία εργαλεία για να μετακινηθούμε με δημιουργική ένταση (creative tension,)διανύοντας το χάσμα μεταξύ του που βρισκόμαστε / ποιοι είμαστε και του που θέλουμε και μπορούμε να πάμε / ποιοι θέλουμε και μπορούμε να γίνουμε (οι σύγχρονοι Έλληνες - έστω οι επόμενες δύο γενιές).
    Να εντείνουμε τον διάλογο.
    Ν.Νημάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή