Δευτέρα 30 Ιουνίου 2008

Βίντεο από την παρουσίαση του νέου Bιβλίου

3 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια κ. Μπουραντά! Όχι μόνο για το υπέροχο βιβλίο σας, αλλά και για την σημαντική σας πρωτοβουλία για την δημιουργία αυτού του blog.

    Πιστεύω ότι μέσα από αυτό το ιστολόγιο θα μπορέσει ο κόσμος να έρθει σε επαφή μαζί σας, να σας δώσει πολύτιμα σχόλια και συνάμα να σας γνωρίσει καλύτερα.

    Να είστε πάντα καλά και να έχετε καλό καλοκαίρι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ένα ειναι το σίγουρο από αυτούς που διάβασαν το βιβλίο, όποιος το ξεκίνησε δεν μπόρεσε να το αφήσει, ο καθένας για τον προσωπικό του λογο.
    Το βιβλιο του Δημήτρη μας ταξιδεύει σε μονοπάτια ανεξερεύνητα.
    Τολμάει να φερει τα καθημερινα διλημματα παράλληλα σε ενα επιπεδο χωρίς δισταγμό με άμεσο λόγο σαν να τα διηγείται, το παθος για τη καριερα, την αναγνώριση, την ικανοποίηση των αναγκων του οικογενειακού περιβάλλοντος μέ την επιτυχία των νέων μελών τον απαγορευμένο έρωτα ενάντια στο σύστημα αξιών.
    Κολυμπήστε αντίθετα. Βαδίστε αντίθετα.

    Διδάσκει αυτά που πιστεύει και πιστεύει αυτά που διδάσκει, οποιος τον έχει γνωρίσει ξεφευγει από την μυθιστορηματική πλοκή και κατανοεί ότι δεν γράφει σενάριο αλλά παραθέτει με αριστοτεχνικό τρόπο εμπειρία ετών.
    Τον έχω ακούσει να λέει "Αγνοείστε τη συμβατική σοφία. Αν οι άλλοι πηγαίνουν σε μια κατεύθυνση είναι πολύ καλή ευκαιρία να βρείτε το δρόμο σας πηγαίνοντας αντίθετα " Νομίζω αυτό έκανε ό ίδιος γράφοντας αυτό το βιβλίο και κέρδισε τις καρδιές μας.

    Τον ευχαριστούμε και περιμένουμε την συνέχεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μόλις τώρα τελείωσα το διάβασμα του βιβλίου και ομολογώ πως μου άρεσε τόσο ώστε να αναζητήσω το βιογραφικό του κ.Μπουραντά.
    Συγχαρητήρια λοιπόν,θα ανατρέξω και στα παλαιότερα βιβλία σας γιατί είμαι σίγουρη πως διαβάζοντάς τα θα αξιοποιήσω με τον καλύτερο τρόπο το διάστημα αυτό που βρίσκομαι σπίτι με προχωρημένη δίδυμη κύηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή