Τετάρτη 21 Μαΐου 2008

Έναρξη Λειτουργίας του Blog

Καλωσορίσατε στο Blog του Δημήτρη Μπουραντά!

7 σχόλια:

  1. Σαν μυθιστόρημα σε ταξιδεύει..... παράλληλα είναι ένα καλογραμμένο βιβλίο που σε διδάσκει αρχές management χωρίς να σε κουράζει με απλές παραθέσεις όρων και εννοιών διότι προβάλλει παραδείγματα, ένα βιβλίο που σου διευρύνει το μυαλό αναγκάζοντάς σε να ψάξεις μέσα σου, να κάνεις μια βαθιά ενδοσκόπηση στο υποσυνείδητό σου και στο πλέγμα των προσωπικών σου αναζητήσεων και φιλοδοξιών, να ανακαλύψεις τα όριά σου με στόχο φυσικά την ευτυχία όπως ορίζεται για τον καθένα, αυτό το συνεχές αίσθημα πληρότητας και ηδονής (που ας μην γελιόμαστε όλοι αυτό ψάχνουμε).....
    .... ιστορία των παράλληλων ζωών του Νίκου και της Άννας που τέμνονται τελικά ....
    Σίγουρα ο καθένας θα πάρει κάτι μοναδικό διαβάζοντάς το, θα του δοθούν απαντήσεις και κατευθύνσεις για υγιείς και επικοδομητικές συνεργασίες τόσο σε προσωπικό όσο και επαγγελματικό επίπεδο ενώ θα του γεννηθούν και νέα ερωτήματα, νέες αναζητήσεις... Συγχαρητήρια στο συγγραφέα και στο team που συνέβαλε στο αριστουργηματικό αυτό βιβλίο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η "Hγεσία" έπεσε στα χέρια μου από τον γιό μου, τελειόφοιτο της ΔΕΤ. Το διάβασα απνευστί, το βρήκα εξαιρετικό και από τότε ανατρέχω σε αυτό συχνά (ασχολούμαι με συστήματα ποιότητας).
    Δεν μου αρέσουν τα λιβανιστήρια... Μακάρι όλοι οι άνθρωποι , όχι μόνο οι πανεπιστημιακοί δάσκαλοι, να είχαν τη διάθεση να βοηθήσουν και να μεταδώσουν τις γνώσεις τους με τον τρόπο που το κάνετε εσείς.
    Τώρα διαβάζω το μυθιστόρημά σας και σκοπεύω να σας παρακολουθώ, ως έναν από τους ελάχιστους ενδιαφέροντες ανθρώπους που υπάρχουν στην ελληνική πραγματικότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. σας ακουσα να μιλατε σε τοπικο καναλι και καθηλωθηκα.....απο τις σπανιες φορες που ακουει κανεις "ανθρωπινο" λογο και οχι ξυλινο...
    σημερα κι ολας θα το παρω το βιβλιο σας.. και 8α το προτεινω και στα παιδια μου να το διαβασουν...
    να μιλατε περισσοτερο...δωστε μας διεξοδο στην εκπτωση της εποχης μας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν ξέρω γιατί, αλλά ο λόγος το μυαλό, κάποιες φορές το ύφος και η γλώσσα με οδηγούν στη σκέψη, του πόσο έπαιξε ρόλο η καταγωγή του συγγραφέα. Κάτι πλανάται από τον μύθο του Αχιλλέα στην αριστοτεχνία της σκέψης και αυτό δεν μπορεί να είναι μόνο από μελέτη αλλά να υπάρχει κάτι που κυλάει στις φλέβες. Είναι μικρός ο τίτλος του βραβείου για ένα αριστούργημα όπως το "όλα σου τα μαθα μα ξέχασα μια λέξη"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν ξερω γιατι αλλα ο λογος το μυαλο, καποιες φορες το υφος και η γλωσσα με οδηγουν στη σκεψη, του ποσο επαιξε ρολο η καταγωγη του συγγραφέα. Κατι πλαναται απο τον μυθο του Αχιλλεα στην αριστοτεχνία της σκεψης και αυτο δεν μπορει να ειναι μόνο απο μελετη αλλα να υπαρχει κατι που κυλάει στις φλεβες.Ειναι μικρος ο τίτλος του βραβειου για ενα αριστουργημα οπως το "ολα σου τα μαθα μα ξέχασα μια λέξη"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το βιβλίο ήρθε στη ζωή μου πρόσφατα και μάλιστα την κατάλληλη στιγμή, όταν είχα στο κεφάλι μου ένα σωρό αναπάντητα ερωτήματα για τη ζωή..
    Το βιβλίο μας διδάσκει πρακτικές, για το πώς να ορίσουμε τον εαυτό μας, να τον μελετήσουμε, να κατανοήσουμε τις ανάγκες του, κι έπειτα να τις κάνουμε πραγματικότητα. Ενθουσιάστηκα σαν μικρό παιδί, ξαναβρήκα την χαμένη μου ελπίδα, πήρα αποφάσεις, δεσμέυτηκα στον εαυτό μου.. προπάντων όμως, νιώθω οτι έχω στα χέρια μου ένα εγχειρίδιο κι όχι άλλο ένα βιβλίο που αερολογεί γύρω απο την αισιοδοξία και την θετική σκέψη! Μου άλλαξε τη ζωή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το βιβλίο σας "Όλα σου τα' μαθα μα ξέχασα μια λέξη" το διάβασα ύστερα από παρότρυνση ενός συναδέλφου. Είμαι 35 ετών και διδάσκω τα τελευταία 5 χρόνια. Κατέληξα στη διδασκαλία "από σπόντα" όπως λέμε. Το βιβλίο σας μου έδωσε πολλά για να συνεχίσω να διδάσκω και να μαθαίνω από τους μαθητές μου...

    Σας Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή