Τετάρτη, 15 Ιουνίου 2011

ΝΕΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΥΚΛΟΥ

ΚΥΚΛΟΣ ΤΩΝ ΧΑΜΕΝΩΝ ΑΞΙΩΝ’

ΝΕΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΦΙΛΩΝ - 22 ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

 

 

Φίλες και φίλοι του ‘Κύκλου των Χαμένων Αξιών’, η ανταπόκριση σας στο αρχικό κάλεσμα γνωριμίας καθόρισε την πορεία της πρωτοβουλίας μας έως τώρα. Μια προσωρινή συντονιστική επιτροπή ανέλαβε και αξιοποίησε τα συμπεράσματα των προηγούμενων συναντήσεων και κατέληξε σε μια σειρά κειμένων που οριοθετούν την αποστολή, τις αξίες, τους στόχους, το οργανωτικό σχήμα, και τις θεμελιώδεις θέσεις για την πολιτική, οικονομική και κοινωνική πρόοδο της χώρας. Επίσης σχεδίασε τις πρώτες άμεσες δράσεις του ‘Κύκλου’.

 

Οι φίλες και οι φίλοι που έχουν συμμετάσχει στις προηγούμενες συναντήσεις του ‘Κύκλου’ ή έχουν εκδηλώσει την επιθυμία τους για συμμετοχή, μέσω e-mail ή άλλης επικοινωνίας, καλούνται στη συνάντηση που θα γίνει στις 22/6/2011 και ώρα 18:00,  Ευελπίδων 47 & Λευκάδος 33, 7ος όροφος.

 

Στη συνάντηση θα ενημερωθείτε για τις έως τώρα ενέργειες και τις μελλοντικές δράσεις του ‘Κύκλου’ προκειμένου να αποφασίσετε  για τη συμμετοχή σας ως ιδρυτικά μέλη στη Κίνηση των Πολιτών για την Αναγέννηση του Πολιτικού Πολιτισμού, «Ο κύκλος των Χαμένων Αξιών».

 

Είναι σημαντικό για την αποτελεσματικότητα της συνάντησης να έχετε επισκεφθεί από πριν τον ιστότοπο  του κύκλου www.clv.gr και να μελετήσετε τα σχετικά κείμενα. Όσοι δεν μπορέσετε να παρευρεθείτε στη συνάντηση θα μπορείτε να συμμετέχετε στις δραστηριότητες του ‘Κύκλου’ μέσα από τον αναφερόμενο ιστότοπο δηλώνοντας την επιθυμία συμμετοχής σας είτε ως ‘Μέλη’ είτε ως ‘Φίλοι’ του ‘Κύκλου’. Σας περιμένουμε να συναντηθούμε ξανά αποφασισμένοι για την κοινή μας δράση.

 

 

Για την προσωρινή συντονιστική επιτροπή

 

Καθηγητής Δ. Μπουραντάς

 __________ Information from ESET NOD32 Antivirus, version of virus signature database 6210 (20110615) __________

The message was checked by ESET NOD32 Antivirus.

http://www.eset.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου