Πέμπτη 11 Ιουνίου 2009

Συζήτηση στο βιβλιοπωλείο Metropolis με θέμα «Ηγεσία και κουλτούρα: κρίσιμοι παράγοντες προόδου της κοινωνίας και των οργανισμών»

Με αφορμή το βραβευμένο μυθιστόρημά μου «Όλα σου τα ΄μαθα μα ξέχασα μια λέξη» το METROPOLIS και οι εκδόσεις ΠΑΤΑΚΗ σας προσκαλούν τη Δευτέρα 22 Ιουνίου 2009 στις 19:00 στον χώρο του βιβλιοπωλείου METROPOLIS σε συζήτηση με θέμα: «Ηγεσία και κουλτούρα: κρίσιμοι παράγοντες προόδου της κοινωνίας και των οργανισμών»

Ομιλητές:
Γιάννης Σγουρός, Νομάρχης Αθηνών

Ιωάννα Τσιβάκου, Καθηγήτρια Παντείου Πανεπιστημίου

Δημήτρης Μπουραντάς, Καθηγητής & συγγραφέας

Τη συζήτηση συντονίζει η δημοσιογράφος Ελένη Γκίκα

1 σχόλιο:

  1. Κύριε Μπουραντά λαμβάνω το θάρρος να σας γράψω με αφορμή το γεγονός ότι ξεκίνησα να διαβάζω το βιβλίο σας! Δε σας κρύβω πως αφού έφτασα στο σημείο όπου ο καθηγητής μαθαίνει πως η Άννα είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση και πως έχει τάσεις αυτοκτονίας, σταμάτησα να το διαβάζω για να το ξαναρχίσω αργότερα με προτροπή της μητέρας μου, η οποία διαβάζοντάς το θεώρησε πως θα μου έκαναν καλό όσα γράφατε! Ο λόγος που θέλησα να σταματήσω την αναγνωση όμως του βιβλιου ήταν ο φόβος ότι η Άννα στο τέλος θα έκανε κακό στον εαυτό της γιατί είχε καταλάβει πως έκανε τόσα χρόνια μια ζωή που δεν ήθελε! Δυστυχως νιώθω ήδη από τα 20 μου ότι κάνω και εγώ μια ζωή που δε θέλω! Είμαι δευτεροετής σε μια σχολή ιδιέταιρα ενδιαφέρουσα η οποία όμως δεν έχει να μου προσφέρει τίποτα! Δε μου αρέσει! Με έχει απογοητεύσει! Βέβαια ξέρω πως δε θα γίνουμε όλοι επιστημονες και εγώ ειμαι μία από αυτούς που δε θα γίνουν! Ξέρω ότι θέλω να κάνω οικογένεια! Δε με ενδιαφέρει η καριέρα! Μια δουλειά μόνο για να βγάζω τα προς το ζειν! Να μπορούμε να ζούμε όμορφα με την οικογένειά μου! Όμως πρέπει να τελειώσω τη σχολή και μου είναι πολύ δύσκολο! Απο τη μία είναι μια σχολή που δε μου αρέσει και από την άλλη μου είναι δύσκολο να παρακολουθώ τα μαθήματα για να τα περνάω έστω με ένα 5 λογω εργασίας! Και δυστυχώς δεν υπάρχουν καθηγητές που είναι σαν το Νίκο Αλεξίου! Υπάρχουν μόνο καθηγητές που παριστάνουν το Νίκο Αλεξίου ενώ στην πραγματικότητα το μόνο που θέλουν είναι να αισθανθούν ντίβες!!!!
    Επιπλέον στο χώρο της εργασίας μου ολοι με έχουν απογοητεύσει λέγοντάς μου πως ότι μαθαίνω στη σχολη μου αύριο δε μου χρειαστεί στην εργασία που θα επιλέξω όπως ακριβώς έγινε και με αυτούς! Και οντως δεν έχω εντοπίσει ουσιαστικά στοιχεία στα μαθήματα που κάνω! Το μόνο που ελπιζω είναι να δω κάτι πιο χειροπιαστό του χρόνου που λέω να πάρω ως μάθημα επιλογής το μάνατζμεντ!
    Αν μπορούσατε να με βοηθείσετε με κάποια συμβουλή θα σας ήμουν υπόχρεη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή