Τετάρτη 1 Απριλίου 2009

Τηλεοπτική Συνέντευξη στην ΕΡΤ

9 σχόλια:

  1. H ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΣΑΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΓΙΑ ΣΑΣ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ
    ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΛΩΝΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΥΡΙΟ ΑΛΛΑ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ.
    ΦΙΛΙΚΑ Δ.ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. H ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΣΑΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΓΙΑ ΣΑΣ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ
    ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΛΩΝΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΥΡΙΟ ΑΛΛΑ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ.
    ΦΙΛΙΚΑ Δ.ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ
    ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ Ο ΦΑΥΛΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ-ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ Η ΘΕΛΗΣΗ ΜΙΑΣ ΜΙΚΡΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ.
    Η ΔΟΜΗ ΚΑΙ Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΈΛΘΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΣΤΙΚΕΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΩΝ ΤΟΥ 20 ΑΙΩΝΑ.
    ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΟΙ ΣΗΜΕΡΝΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΚΑΝΕΙ ΤΩΝ ΚΥΚΛΟ ΤΟΥ.
    ΟΙ ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ (ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΤΗ ΕΡΜΗΝΕΥΤΕΙ ) ΤΑ ΚΡΙΣΙΜΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΚΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΑΣΥΔΟΤΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΣΜΟΥ (Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΙΕΞΟΔΟΣ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ 70 ) κλπ ΥΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΝΕΑΣ ΔΟΜΕΣ ΚΑΙ ΜΟΡΦΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΝΕΟΥΣ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥΣ ΝΕΕΣ ΑΞΙΕΣ.
    ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΕ ΧΑΟΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ «ΝΕΦΕΛΩΜΑΤΟΣ» ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΚΙΑΓΡΑΦΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΕΙ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ
    Η ΟΛΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗ «ΓΕΝΝΑΣ» ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΩΔΥΝΗ ΚΑΙ ΑΙΜΑΤΗΡΗ.
    ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΘΕ ΠΟΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΧΡΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΦΟΡΑΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΡΥ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΤΡΟΧΟ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΘΕΙ ΣΕ ΚΙΝΗΣΗ.

    ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
    ΝΙΚ. ΒΟΥΤΣΙΝΑΣ
    ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. sygxarhthria...ayth einai h monh lexh poy thelw na sas pw to sxolio ayto egine apo mathhtes sas (det 2008)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. sygxarhthria...ayth einai h monh lexh poy thelw na sas pw to sxolio ayto egine apo ma8htes sas (det 2008)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Συγχαρητήρια για την πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη που δώσατε! Δυστυχώς ο κόσμος και κυρίως η νέα γενιά δεν είναι σε θέση να καταλάβει ότι η επιτυχία είναι υποκειμενική έννοια, ότι σημασία δεν έχει τι έχει καταφέρει ο γείτονας στη δική του ζωή, αλλά ποια ζωή επιλέγει ο καθένας ατομικά να ζήσει, χωρίς να τον ενδιαφέρει πώς θα κρίνουν την επιλογή αυτήν οι άλλοι. Ζούμε σε μια εποχή ακύρωσης και ματαίωσης γιατί ξαφνικά όλοι θελήσαμε να γίνουμε το ίδιο, αδιαφορώντας για το τι πραγματικά θέλουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κύριε Μπουραντά είμαι εκπαιδευτικός σε ένα ακριτικό νησί.Ένας άνθρωπος που εμφανίστηκε ως από μηχανής θεός ξαφνικά στη ζωή μου μού μίλησε για σας και την πολυσχιδή δραστηριότητά σας.Διαβάζω αυτή την περίοδο το βιβλίο σας <>και πραγματικά με έχει εντυπωσιάσει ο τρόπος σκέψης και η αμεσότητα της γραφής σας.Η ευτυχία είναι κάτι που λείπει από πολλούς από εμάς σήμερα...Σΰνεχίστε να ξεδιπλώνετε τις σκέψεις σας με οποιονδήποτε τρόπο....Ταγούς έχει ανάγκη η χώρα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κύριε Μπουραντά είμαι εκπαιδευτικός σε ένα ακριτικό νησί.Ένας άνθρωπος που εμφανίστηκε ως από μηχανής θεός ξαφνικά στη ζωή μου μού μίλησε για σας και την πολυσχιδή δραστηριότητά σας.Διαβάζω αυτή την περίοδο το βιβλίο σας <>και πραγματικά με έχει εντυπωσιάσει ο τρόπος σκέψης και η αμεσότητα της γραφής σας.Η ευτυχία είναι κάτι που λείπει από πολλούς από εμάς σήμερα...Σΰνεχίστε να ξεδιπλώνετε τις σκέψεις σας με οποιονδήποτε τρόπο....Ταγούς έχει ανάγκη η χώρα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΠΟΥ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΤΑ 45 ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑΖΩ ΓΡΑΜΜΗ ΠΛΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΟΥ....ΛΥΠΑΜΑΙ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ 8Α ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΤΑΝ ΕΧΘΕΣ ΠΡΙΝ 28 ΧΡΟΝΙΑ"ΟΛΑ ΣΟΥ ΤΑ ΜΑΘΑ ΜΑ ΞΕΧΑΣΑ ΜΙΑ ΛΕΞΗ"....ΜΑ ΕΠΕΙΔΗ Η ΖΩΗ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΠΟΤΕ ΜΑΘΗΣΙΑΚΑ ΘΑ ΠΟΡΕΥΤΩ ΚΑΙΘΑ ΜΑΘΩ ΤΟ ΓΙΟ ΜΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΚΡΙΒΩς ΤΟ ΙΔΙΟ!!!!!ΔΕΝ ΗΡΘΕΣ ΑΡΓΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΕ ΜΠΟΥΡΑΝΤΑ ,ΗΡΘΕΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ.ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΟΣΑ ΕΜΑΘΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΒΙΒΛΙΟ ΣΟΥ......ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή