Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2008

"Όλα σου τα 'μαθα μα ξέχασα μια λέξη" - Υποψηφιότητα για το Βραβείο Αναγνωστών 2008

Οι φίλες και φίλοι που με τίμησαν με την ανάγνωση του βιβλίου μου, αν τους άρεσε και θεωρούν ότι αξίζει, μπορούν να το ψηφίσουν για το Βραβείο Αναγνωστών που διοργανώνει το Εθνικό Κέντρο Βιβλίου σε συνεργασία με την ΕΡΤ.
Η ψηφοφορία πραγματοποιείται με αποστολή SMS (χρέωση απλού μηνύματος) στο 54160, γράφωντας το μήνυμα ΒΑ(κενό)9, που είναι ο κωδικός του βιβλίου. Η ψηφοφορία θα λάβει χώρα από τις 10/11/2008 έως τις 7/12/2008.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε στην σχετική σελίδα:

3 σχόλια:

  1. Δασκαλε, τοσο εγω οσο και οι συνεργατες μου , καταφευγουμε συχνα στις σημειωσεις και στα παραδειγματα των σεμιναριων σου...Για μενα αποτελουν σημαντικο βοηθημα και τα χρησιμοποιω καθημερινα στο managment του Καταστηματος μας...(απο κει σε μαθανε και οι συνεργατες μου). Ετσι λοιπον με χαρα σήμερα στειλαμε ολοι το μηνυματακι μας σαν ελαχιστο ευχαριστω σε οσα μας εμαθες....Ευχομαι να υπαρχει συνεχεια...
    Αρεταιος Σαββιδης , Δ/ντης Εurobank στην Ξανθη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. θέλω να σας συγχαρώ για αυτό το τόσο διδακτικό και ενδιαφέρον βιβλίο. Αρκεί να πω ότι έχω αγοράσει 4 αντίτυπα για να τα δώσω ως δώρα σε ανθρώπους που θέλω να οδηγηθούν μέσα από αυτό το βιβλίο στην αυτογνωσία και τη συναισθηματική ωριμότητα. Όπως έχετε πει κ εσείς δεν υπάρχει κάποια μαγική λέξη. Για μένα όμως αυτό το βιβλίο ήρθε σε μια πολύ σημαντική στιγμή της ζωής μου, αλλά δυστυχώς καθυστερημένα. Θέλοντας να στείλω ένα μήμυμα θέλω να πω "Ολα τα μάθαμε μα ξεχάσαμε μια φράση....Follow your Heart"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πρόσφατα έκανα ένα ταξίδι και ξέχασα να πάρω το καθιερωμένο βιβλίο της διαδρομής..Έτσι περιπλανήθηκα στα ράφια του βιβλιοπωλείου του αεροδρομίου και κοντοστάθηκα στο βιβλίο μ' αυτόν τον τίτλο..το έπιασα στα χέρια μου και διάβασα το οπισθόφυλλο..Χαμογέλασα δύσπιστα αλλά κατευθύνθηκα στο ταμείο..

    Παρά λίγο να χάσω το αεροπλάνο...Μάντεψε γιατί..

    Δεν σε ήξερα..δεν είμαι του χώρου..αλλά ομολογώ πως μαγεύτηκα...από τα νοήματα
    και τη μεστότητα του λόγου...

    Ήθελα να πω απλά ένα ευχαριστώ...και έψαχνα τον τρόπο..

    Ευχαριστώ από καρδιάς..

    Επέτρεψε μου να το διαφημίσω και στο δικό μου blog για όσους δεν το ξέρουν..

    Και πάλι ευχαριστώ...Συνέχισε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή